Supă de ceapă de primăvară cu crutoane de usturoi
Supa de ceapă de primăvară cu crutoane de usturoi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână Bază de supă de pui, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Mazăre De Primăvară, Crutoane De Usturoi, Cremă De Lămâie, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Supă de ceapă franceză cu crutoane de ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. în tigaie de 15x10x1 inch sau foaie de biscuiți cu părțile laterale, topiți 3 linguri de unt în cuptor.
Adăugați cuburi de pâine și praf de usturoi în unt; aruncați bine pentru a combina.
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când cuburile de pâine sunt crocante și rumenite.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți 3 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ceapa albă; gatiti la foc mediu 5-7 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida. Se amestecă apă, Bază de supă, ceapă verde și piper.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Simmer descoperit 10 minute. Se amestecă înainte de servire.
Completați fiecare porție cu 1/4 cană de crutoane și 1 lingură de brânză.