Supă De Ceapă Belgiană

Supa de ceapă belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 679 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, usturoi, bulion de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 265 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremă de supă belgiană de andive, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
Încălziți o oală largă sau fontă la foc mediu.
Adăugați untul și lăsați-l să se blistereze.
Adăugați ceapa și gătiți neacoperită.
Lăsați-i să stea aproximativ patru minute și apoi amestecați. Repetați până când ceapa a început să se rumenească, cel puțin douăzeci de minute.
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul și șalotele și amestecați în același mod ca înainte, o dată la cinci minute, până când usturoiul și șalotele s-au caramelizat.
Adăugați 2 1/2 cani de bere și manivela de căldură la doar timid de mare.
Lăsați berea să fiarbă până când există jumătate din volumul de bere decât volumul de ceapă.
Adăugați bulionul, frunzele de dafin, frunzele de cimbru și ardeiul alb. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu aproximativ doua latimi ale degetelor. Gustă supa și adaugă sare pentru a regla. Gatiti cel putin inca douazeci de minute inainte de a garnisi. Într-o lume ideală, ai lăsa supa să stea cu o zi înainte de a o servi. (Asigurați-vă că îl reîncălziți.)
Luați o felie de aluat și tăiați-o pentru a se potrivi bolului sau Cupei. Se pune deasupra supei și se acoperă cu mai multe felii de Gruyulincormerre. Se fierbe până se rumenesc și se servește fierbinte, acoperit cu cimbru suplimentar.
BEVERAGEDe Proef Flamand primitiv Salbatic Alesoundtrackm Urbain"Hyst Cumintrie conjunctiv"
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate vegetariene Hot Knives: Salad Daze de Alex Brown și Evan George, Editura Mark Batty din 2011, de la 8