Supă De Ceai Verde
Supa de ceai verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 531 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cod, sare, pliculețe de ceai de genmaicha și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți orez, 1/2 linguriță. sare și 4 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este fraged până la mușcătură, aproximativ 50 de minute.
Scoateți orezul de pe foc, descoperiți și pufați cu o furculiță.
Între timp, tăiați nori în 1/4-in. se dezbracă și se lasă deoparte. Feliați ceapa verde în cruce (inclusiv părțile verzi) și puneți-o deoparte.
Preîncălziți broilerul. Frecați o foaie de copt cu ulei. Puneți peștele pe foaie și întoarceți-vă la ulei pe ambele părți.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Se fierbe 3 până la 4 in. departe de broiler până la fiert (pulpa se descuamă ușor și este opacă în centru), aproximativ 5 minute.
Transferați peștele pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Când orezul este gătit, aduceți 8 căni de apă la fierbere. Într-un ceainic mare, ceașcă de măsurare sau ulcior, turnați apă peste pliculețe de ceai.
Lăsați să se absoarbă 5 minute.
Între timp, puneți 1 cană de orez în fiecare dintre cele 4 boluri mari de supă.
Așezați 1/2 file de pește pe fiecare pat de orez.
Se toarnă 2 căni de ceai fierbinte peste fiecare.
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan negru.
Serviți imediat, cu boluri de nori, tamari și ulei de susan pe lateral, dacă doriți.