Supă De Ceai Verde

Supă De Ceai Verde
Supa de ceai verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 531 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cod, sare, pliculețe de ceai de genmaicha și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți orez, 1/2 linguriță. sare și 4 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți până când orezul este fraged până la mușcătură, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți orezul de pe foc, descoperiți și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Între timp, tăiați nori în 1/4-in. se dezbracă și se lasă deoparte. Feliați ceapa verde în cruce (inclusiv părțile verzi) și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
NoriNori
4
Preîncălziți broilerul. Frecați o foaie de copt cu ulei. Puneți peștele pe foaie și întoarceți-vă la ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
5
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Se fierbe 3 până la 4 in. departe de broiler până la fiert (pulpa se descuamă ușor și este opacă în centru), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Transferați peștele pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Când orezul este gătit, aduceți 8 căni de apă la fierbere. Într-un ceainic mare, ceașcă de măsurare sau ulcior, turnați apă peste pliculețe de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CeainiculCeainicul
8
Lăsați să se absoarbă 5 minute.
9
Între timp, puneți 1 cană de orez în fiecare dintre cele 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați 1/2 file de pește pe fiecare pat de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
OrezOrez
11
Se toarnă 2 căni de ceai fierbinte peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
12
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Serviți imediat, cu boluri de nori, tamari și ulei de susan pe lateral, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
TamariTamari
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista