Supă de castraveți cu cremă de wasabi-Avocado

Supa de castraveți cu cremă de wasabi-Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de oțet distilat, garnitură: arpagic, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Supă de castraveți cu cremă de wasabi-Avocado, Supă de castraveți cu cremă de wasabi-Avocado, și Supă de castraveți de Avocado crudă răcită în cremă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur castraveți cu apă, oțet și 2 lingurițe de sare kosher în loturi într-un blender până se omogenizează.
Puneți împreună avocado, suc de lămâie și linguriță rămasă sare kosher până la omogenizare.
Bateți iaurtul, pasta de wasabi, arpagicul și piperul după gust.
Chiar înainte de servire, amestecați supa cu gheață în loturi până se omogenizează.
Se servește acoperit cu cremă de avocado.
Supa (înainte de amestecare cu gheață) și crema de avocado pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, separat, răcite și acoperite.