Dacă doriți să adăugați mai multe vegan rețete pentru cutia de rețete, Bulgur și supa de fasole Fava ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 258 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pastă de roșii, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Supă De Fasole Fava, Supă de fasole Fava cu cremă de morcovi, și Supă de fasole, sparanghel și paste.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, combinați nautul, bulgurul, favas, apa și 1 cană de ulei de măsline și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când nautul și fasolea fava sunt complet descompuse, aproximativ 4 ore. Se amestecă pasta de roșii, harissa, tabil, boia și usturoiul și se fierbe timp de 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și se servește, trecând ulei de măsline suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fasole Fava
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Harissa
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bulgur
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel