Supă de țelină cu mere și brânză albastră

Supă de țelină cu mere și brânză albastră
Supa de țelină cu mere și brânză albastră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, măr Granny smith, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină de țelină cu mere, nuci și brânză albastră, Cremă de supă de țelină cu paie de brânză albastră, și Supă de rădăcină de țelină pur și simplu cu mere caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați țelina în 1-in. bucăți. Într-o oală mare, fierbeți țelina și ceapa cu bulion, acoperite, până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti marul, amestecand ocazional, pana se caramelizeaza, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lucrând în loturi, amestecați țelina într-un blender și rotiți până se omogenizează, aproximativ 2 minute pe lot. Se amestecă jumătate și jumătate și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă supa în boluri și se presară pătrunjel, măr rezervat și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista