Supă de țelină-țelină cu crutoane Roquefort

Supă de țelină-țelină cu crutoane Roquefort
Supa de țelină-țelină cu crutoane Roquefort este o vegetarian supă. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de brânză roquefort, crenguțe de cimbru, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră, Supă De Rădăcină De Castan Și Țelină Cu Crutoane De Salvie Și Slănină, și Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane Pumpernickel.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați prazul și șalota; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă țelina și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă țelina, laptele, sarea și piperul; fierbeți 10 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
TelinaTelina
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Puneți jumătate din amestecul de țelină într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de țelină piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de țelină rămas. Se amestecă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Pentru a pregăti crutoane, aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; se acoperă cu spray de gătit. Se fierbe 1 minut sau până devine auriu. Întoarceți pâinea; presărați fiecare felie de pâine cu 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza; se răcește 1 minut pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
CrutoaneCrutoane
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați pâinea pe o tăietură; tăiați fiecare felie de pâine în 6 pene pentru a forma crutoane. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 6 crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista