Supă de țelină-țelină cu crutoane Roquefort

Supă de țelină-țelină cu crutoane Roquefort
Supa de țelină-țelină cu crutoane Roquefort este o vegetarian supă. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de brânză roquefort, crenguțe de cimbru, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră, Supă De Rădăcină De Castan Și Țelină Cu Crutoane De Salvie Și Slănină, și Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane Pumpernickel.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați prazul și șalota; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă țelina și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă țelina, laptele, sarea și piperul; fierbeți 10 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TelinaTelina
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Puneți jumătate din amestecul de țelină într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de țelină piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de țelină rămas. Se amestecă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Pentru a pregăti crutoane, aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; se acoperă cu spray de gătit. Se fierbe 1 minut sau până devine auriu. Întoarceți pâinea; presărați fiecare felie de pâine cu 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza; se răcește 1 minut pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
CrutoaneCrutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați pâinea pe o tăietură; tăiați fiecare felie de pâine în 6 pene pentru a forma crutoane. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 6 crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista