Supă de șuncă și fasole albă

Supa de șuncă și fasole albă este o fără gluten și fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, șuncă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă de fasole albă și șuncă.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până se toacă fin.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați legume; sotati 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați șuncă, frunze de dafin, fasole și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă oțet și piper. Aruncați frunza de dafin.