Supă cremoasă de ardei roșu prăjit și conopidă cu brânză de capră

Supă cremoasă de ardei roșu prăjit și conopidă cu brânză de capră
Ardei roșu prăjit cremos și supă de conopidă cu brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 43647 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Supă cremoasă de ardei roșu prăjit și conopidă, Pui de tigaie cu ardei roșu prăjit cremos și spanac cu brânză de capră, și Conopidă prăjită întreagă cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii roșii pe o foaie de copt cu partea tăiată orientată în jos, fierbeți până când pielea este înnegrită, aproximativ 10 minute, puneți-o într-un recipient sigilabil și lăsați-o să se aburească timp de 20 de minute înainte de a ciupi pielea și de a tăia cuburi.Între timp, aruncați conopida în ulei, așezați-o într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți-o într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20-30 de minute, amestecând o dată la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fulgii de usturoi, cimbru și ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați ardeii roșii prăjiți, conopida, bulionul, boiaua și brânza de capră și fierbeți timp de 10 minute înainte de a face piure la consistența dorită cu un blender manual.Se condimentează cu sare și piper și se servește garnisit cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista