Supă cremoasă de șuncă și sparanghel

Supă cremoasă de șuncă și sparanghel
Supa cremoasă de șuncă și sparanghel necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 de calorii , 21 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți sare și piper, parmezan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Tagliatelle cremoase cu șuncă și sparanghel , Supa cremoasă de sparanghel și Supa cremoasă de sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; gătiți până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeti si puneti deoparte.
3
Într-o cratiță mare și grea, căliți morcovul în unt timp de 3-5 minute; se adauga ceapa si se caleste inca 2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă făina; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se adauga bulionul, sunca, ciupercile si sparanghelul rezervat. Reduce caldura; adăugați smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Se încălzește, dar nu se fierbe.
6
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Decorați cu parmezan și pătrunjel dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista