Supa cremoasă de șuncă și sparanghel necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 de calorii , 21 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți sare și piper, parmezan, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Tagliatelle cremoase cu șuncă și sparanghel , Supa cremoasă de sparanghel și Supa cremoasă de sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pune sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; gătiți până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeti si puneti deoparte.
3
Într-o cratiță mare și grea, căliți morcovul în unt timp de 3-5 minute; se adauga ceapa si se caleste inca 2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă făina; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se adauga bulionul, sunca, ciupercile si sparanghelul rezervat. Reduce caldura; adăugați smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe