Supa chinezească fierbinte și acră necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ciuperci, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Supă caldă și acră, Supă chinezească fierbinte și acră, și Supă Chinezească Fierbinte Și Acră.
Instrucțiuni
1
Aruncați carnea de porc cu sos de soia întunecat într-un castron până când carnea de porc este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închis
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Înmuiați ciupercile negre și urechile de copac în 3 căni de apă fierbinte într-un alt bol (apa ar trebui să acopere ciupercile), răsturnând ocazional ciupercile negre, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. (Urechile copacilor se vor extinde semnificativ.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați și aruncați tulpinile din ciupercile negre, apoi stoarceți excesul de lichid din capace în castron și tăiați subțire capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți urechile copacilor din castron, rezervând lichid și tăiați orice nuburi dure. Dacă sunt mari, tăiați urechile copacilor în bucăți de mușcătură. Se amestecă împreună 1/4 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor (aruncați restul) cu amidon de porumb într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, înmuiați mugurii de crin în aproximativ 1 cană de apă caldă până se înmoaie, aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți. Tăiați vârfurile dure ale mugurilor de crin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Tăiați mugurii de crin în jumătate transversal, apoi rupeți fiecare jumătate pe lungime în 2 sau 3 bucăți.
7
Acoperiți lăstarii de bambus cu apă rece cu 2 inci într-o cratiță mică, apoi aduceți doar la fierbere (pentru a îndepărta amărăciunea) și scurgeți într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
8
Amestecați oțeturile, sosul ușor de soia, zahărul și sarea într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia Ușor
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți un wok la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Se toarnă ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pentru a acoperi părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Adăugați carne de porc și amestecați până când carnea își schimbă culoarea, aproximativ 1 minut, apoi adăugați ciuperci negre, urechi de copac, muguri de crin și lăstari de bambus și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Ciuperci
Carne
Carne De Porc
12
Adăugați bulion și aduceți la fierbere, apoi adăugați tofu. Reveniți la fierbere și adăugați amestecul de oțet. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, apoi se adaugă în bulion și se revine la fierbere, amestecând. (Lichidul se va îngroșa.) Reduceți căldura la moderat și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Oțet
Bulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
13
Bateți ouăle cu o furculiță și adăugați câteva picături de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ouă
14
Adăugați ouăle în supă într-un jet subțire, amestecând încet într-o direcție cu o lingură. Se amestecă piperul alb, apoi se strecoară în uleiul de susan rămas și se împarte în 6 până la 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Ulei De Susan
Ouă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Presărați cu scallions și cilantro înainte de servire.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.