Sunca la cuptor cu glazura de Bourbon

Sunca la cuptor cu glazura de Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 604 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, melasă, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ ErMahGourd ... Dernerts!: Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de dovleac-Bourbon, Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon, și Glazură De Coastă Bourbon.
Instrucțiuni
Miere cu microunde și melasă într-un vas de 1 litru sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut; bateți pentru a amesteca.
Bateți bourbon, suc de portocale și muștar.
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șuncă și puneți șunca într-o tigaie.
Coaceți la 325 pe raftul inferior al cuptorului timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140, ungând ocazional cu amestec de miere.
Aduceți picăturile și glazura rămasă la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se servește cu șuncă feliată.