Sufleuri de creveți și Crab cu ardei gras roșu și tarhon
Souffle de creveți și Crab cu ardei gras roșu și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 299 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, parmezan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Linguine Garlicky cu Crab, ardei gras roșu și nuci de pin, Tigaie de creveți și ardei gras, și Kabobs De Creveți Și Ardei Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de F. Unt de 10 cani souffl fel de mâncare sau șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare; se presara cu parmezan pentru a acoperi. (Dacă folosiți 1 vas de 1/4 cană, așezați toate cele 6 pe o foaie de copt cu margini.)
Combinați crabul, creveții, ardeii prăjiți și tarhonul în procesor; se toacă mărunt, folosind viraje pornite/oprite.
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați făină, șalotă și cayenne. Gatiti fara sa se rumeneasca pana cand amestecul incepe sa baloneze, batand constant, aproximativ 1 minut. Treceți treptat în lapte, apoi vin. Gatiti pana se omogenizeaza, gros si incepe sa fiarba, batand constant, aproximativ 2 minute.
Se amestecă gălbenușurile și sarea în castron.
Adăugați amestecul de gălbenuș dintr-o dată în sos; bateți repede. Se amestecă amestecul de crab.Folosind mixerul electric, bateți albușurile într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în bază călduță de suflu pentru a ușura. Îndoiți în 3/4 cană parmezan, apoi albii rămași.
Transferați amestecul souffl de amestec în vasul pregătit.
Se introduce souffl-ul în cuptor.
Coaceți soufflul până când este umflat, auriu și așezat ușor în centru, aproximativ 40 de minute pentru soufflul mare (sau 25 de minute pentru soufflul mic). Folosind mănuși de cuptor, transferați souffl circulat în platou și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.