Sud-Vestul Turciei Pitas
Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 181 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos adobo, pitas, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Grecească Pitas, Turcia Kofta Pitas, și Pitas De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați maioneza, ardeii iute, sosul adobo și sucul de lămâie. Se condimentează cu piper. Păstrați la rece până când este gata de servit. Face aproximativ 1/2 cană. (Amestecul poate fi preparat cu până la trei zile înainte.)
Formați buzunare în pitas înjumătățite. Împărțiți amestecul de maioneză în jumătate și întindeți o lingură adânc în fiecare buzunar. Împărțiți feliile de curcan, brânză și avocado printre buzunare, băgându-le înăuntru. Împărțiți mugurii între buzunare.
Întindeți maioneza rămasă deasupra. Înfășurați în folie și refrigerați.