Stroganoff de vită și ciuperci, stilul Australian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 682 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci Stroganoff În Stil Tigaie, Stroganoff De Ciuperci-Carne De Vită, și Plăcintă Stroganoff de vită și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul și ciupercile proaspete; gatiti pana cand ceapa devine translucida. Se amestecă pudra de curry până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete
Pudră De Curry
Usturoi
Ceapă
3
Așezați fâșiile de carne în tigaie și prăjiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se dizolvă cuburile de bulion în apa clocotită, apoi se amestecă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați tulpinile și bucățile de ciuperci și ciupercile shiitake uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake Uscate
Ciuperci
6
Lăsați amestecul să fiarbă la foc mediu până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 20 de minute.
7
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Scurgere.
10
Reduceți focul sub tigaie la minim și turnați smântâna, amestecând până când sosul are o culoare uniformă. Se fierbe aproximativ 5 minute, dar nu se fierbe.