Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc

Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc
Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze plate de pătrunjel, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc, Stridii la grătar cu jalapeno-Herb Mignonette, și Stridii la grătar cu lemn în vinetă Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți pancetta într-o tigaie din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când este crocantă și grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
În timp ce pancetta gătește, combinați oțetul, șalota, boabele de piper, busuiocul, roșiile și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Pregătiți grătarul cu cărbune folosind un starter de coș umplut cu brichete de cărbune. Când cărbunii sunt roșii și încep să devină gri, adăugați așchii de lemn înmuiați uniform peste partea superioară a cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Prindeți fiecare stridie, cu partea plată în sus, într-un prosop de bucătărie pliat. Găsiți deschiderea mică dintre cochilii lângă balama și deschideți-o cu un cuțit de stridii. Încercați să nu vărsați sucurile delicioase, cunoscute sub numele de lichior de stridii, în coaja de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Tăiați carnea de stridii desprinsă din coaja superioară, apoi slăbiți stridiile din coaja inferioară, trecând cu grijă cuțitul de stridii sub corp. Aruncați coaja superioară, mai plată, păstrând stridiile și sucurile în partea de jos, coajă mai adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți stridiile la foc mare direct până când sucurile încep să baloneze și marginile stridiei se ondulează, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Întindeți 1 1/2 căni de sare kosher uniform pe fundul unui platou mare. Puneți cu grijă stridiile fierte în sare și acoperiți fiecare stridie cu o parte din mignonette, câteva cuburi de pancetta și câteva frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Stridiile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista