Straturile de aluat cu roșii și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 761 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper kosher, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sourdough-Straturi De Dovleac, Ciuperci De Spanac Și Straturi De Aluat, și Provolone și verdeață de praz pe aluat de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați roșiile cu cimbru, ulei de măsline și 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește, amestecând o dată sau de două ori, până când roșiile sunt ușor uscate și rumenite în pete, 1 oră până la 1 oră, 15 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Bateți laptele, ouăle, fontina, 3/4 cană parmezan, cayenne, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Brânză Fontina
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cuburile de pâine și verdele și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Verzii
5
Se toarnă într-un vas de copt de 3 litri, apoi se acoperă cu roșiile prăjite. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Presărați straturile cu restul de 1/4 cană parmezan și coaceți, neacoperite, până se rumenesc și aproape setate, aproximativ 45 de minute. Opriți cuptorul, dar păstrați straturile în interior cu 10 minute înainte de servire.