Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Stocul de pește alb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 7,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 402 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bulb de fenicul, crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Stoc De Pește Alb, Stoc De Pește Alb, și Stoc De Pește.
Instrucțiuni
1
Gatiti oasele si garniturile de peste, ceapa, feniculul, crengutele de patrunjel, sucul de lamaie si sarea intr-o oala grea de 4 pana la 6 litri, acoperita, la foc moderat 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă și vin și aduceți la fierbere, degresând spuma. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 20 de minute, apoi se toarnă printr-o sită foarte fină într-un castron mare, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
1
* Stocul păstrează 2 zile. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.