Squash Ghindă Glazurată
Squash ghindă glazurată este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei de ghindă, sirop cu aromă de arțar, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Dovleac De Ghindă Glazurat Cu Arțar, și Dovleac De Ghindă Glazurat Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați fiecare dovleac pe lungime în jumătate; îndepărtați semințele și fibrele. Într-o tigaie de 13x9 inci, așezați dovleceii, tăiați părțile în sus. Lingură 1 lingură sirop de arțar și 1 lingură frișcă în fiecare jumătate.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.