Squash Ghindă Glazurată

Squash Ghindă Glazurată
Squash ghindă glazurată este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei de ghindă, sirop cu aromă de arțar, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Dovleac De Ghindă Glazurat Cu Arțar, și Dovleac De Ghindă Glazurat Cu Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați fiecare dovleac pe lungime în jumătate; îndepărtați semințele și fibrele. Într-o tigaie de 13x9 inci, așezați dovleceii, tăiați părțile în sus. Lingură 1 lingură sirop de arțar și 1 lingură frișcă în fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista