Sparanghel prăjit cu parmezan ras

Sparanghelul prăjit cu parmezan ras este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Un amestec de parmezan, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Ou Fiert Și Parmezan Ras, Sparanghel prăjit cu Prosciutto, nuci de pin și parmezan ras, și Sparanghel ras cu vinaigret parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt antiaderentă.
Coaceți la 425 timp de 5 până la 7 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged și ușor rumenit.
Așezați sparanghelul pe un platou de servire; presărați uniform cu parmezan.