Sparanghel-Fettuccine De Pui Dijon
Asparagus-Dijon pui Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 242 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de bucăți și tulpini de ciuperci, ceapă, fettuccine de pui alfredo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fettuccine cu pui și sparanghel, Fettuccine Cu Șuncă De Sparanghel, și Asparagus Fettuccine.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mare.
Adăugați pui, ceapă și ciuperci; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand exteriorul puiului devine alb.
Se amestecă conținutul pungii de amestec de sos (din cutia de ajutor pentru pui), apă fierbinte, lapte și muștar.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Se amestecă conținutul pungii de paste nefierte (din cutia de ajutor pentru pui); reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând frecvent, până când pastele sunt fragede.
Se amestecă sparanghelul. Capac; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc. Descoperiți; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când sosul este atât de gros pe cât doriți (sosul se va îngroșa așa cum este). Se amestecă înainte de servire.