Sparanghel cu sos de citrice de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu sos de citrice de susan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți și sparanghel cu sos de ghimbir-Susan, Sparanghel Se amestecă cu sos de susan-Miso, și Sparanghel și Avocado rulouri de primăvară cu sos de citrice.
Instrucțiuni
Pregătiți sparanghelul. Desprindeți bazele sulițelor și aruncați-le. Aduceți o cantitate mică de apă sărată la fiert într-o cratiță, adăugați un strop de lămâie; adăugați sparanghel și gătiți până se înmoaie.
Îndepărtați sparanghelul și șocul într-o baie de gheață pentru a opri gătitul și pentru a-și păstra culoarea verde strălucitoare.
Topiți cele 3 linguri de unt în cratiță.
Adăugați 1 lingură de semințe de susan și gătiți, amestecând 2 până la 3 minute la foc moderat, până se rumenesc ușor.
Adăugați 1 lingură suc de lămâie, 2 linguri suc de portocale, stropiți cu 1 linguriță de ulei de susan.
Bateți pentru a vă asigura că este complet emulsionat.
Adăugați sare, după gust.
Adăugați sparanghel în sos și aruncați până când este acoperit.
Serviți fierbinte și garnisiți cu semințe de susan suplimentare, dacă doriți.