Sparanghel Afumat
Sparanghelul afumat necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tarta Cu Sunca Afumata Si Sparanghel, Farfalle cu sparanghel și somon afumat, și Pachete de sparanghel și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cărbunele în tigaia inferioară a fumătorului. Aprindeți cărbunii și așteptați ca temperatura fumătorului să ajungă la 240 de grade F (115 grade C).
Topiți untul într-o cratiță mică, amestecați usturoiul și gătiți la foc mic până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul negru.
Aranjați ceapa în fundul unei tigaie mari din fontă sau a unui recipient de sticlă rezistent la căldură.
Întindeți sulițele de sparanghel peste ceapă.
Stropiți amestecul de unt și usturoi peste sparanghel.
Așezați tigaia sau vasul de copt neacoperit pe grătarul superior al fumătorului preîncălzit.
Închideți fumătorul și gătiți sparanghelul până se înmoaie, aproximativ 1 oră.