Sparanghel Și Sfeclă Cu Maioneză Romesco

Sparanghel Și Sfeclă Cu Maioneză Romesco
Sparanghelul și sfecla cu maioneză Romesco ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 100. Acest hor d ' oeuvre are 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sparanghel, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sandvișuri de pui la grătar cu dovlecei murați și maioneză Romesco, și Sparanghel prăjit cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face maioneza romesco, într-un mortar, combinați usturoiul cu puțină sare grosieră și, folosind un pistil, măcinați împreună pentru a forma o pastă. Alternativ, într-un castron, amestecați împreună cu o furculiță sau cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
RomescoRomesco
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați maioneza într-un castron și amestecați pasta de usturoi. Îndoiți migdalele, roșiile, cayenne, piureul de roșii, oțetul, sarea și piperul negru până se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Îndepărtați capetele dure ale sparanghelului; tăiați sulițele la o lungime uniformă. Dacă tulpinile sunt groase, folosind un cojitor de legume și începând cu aproximativ 2 inci sub vârfuri, îndepărtați cojile exterioare subțiri.Umpleți jumătate o tigaie mare, largă, cu apă sărată și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați sulițele de sparanghel și fierbeți până când sunt fragede, 4 până la 6 minute; momentul va depinde de grosimea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se scurge bine și se scufundă imediat în apă cu gheață pentru a opri gătitul și a seta culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se scurge din nou bine și se bate dry.To coaceți sfecla, preîncălziți un cuptor la 191°. tăiați verdeața de pe sfeclă (rezervați pentru o altă utilizare), lăsând intacte aproximativ 1/2 inch din tulpini. Clătiți bine sfecla, dar nu curățați-o, uscați-o și înfășurați-o împreună în folie de aluminiu, sigilând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Așezați într-un vas de copt și adăugați apă la o adâncime de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți până se înmoaie când este străpuns, 45 până la 60 de minute, în funcție de mărimea și vârsta sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a face abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți și aruncați folia. Curățați sfecla și tăiați-o în wedges.To serviți, așezați sfecla și sparanghelul pe un platou. Treceți maioneza într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Revista