Spanac, salată de ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas

Spanac, salată de ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spanacul, ridichea cu ardei iute crocanți și Pepitas. Această rețetă face 16 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ulei de canolan, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac-ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas, Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă, și Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă.

Instrucțiuni

1
Împingeți atât oțeturile, cât și muștarul în micicastron. Treceți treptat în ulei de măsline. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși la frigider. Aduceți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime;aruncasemințe. Folosind foarfece, tăiați chiles transversalîn benzi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Se toarnă suficient ulei de canola în tigaie mare pentru a atinge adâncimea de aproximativ 1/8 inch; se încălzește la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Addchiles și se prăjește până începe să crisp,aproximativ 45 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Addpepitas la aceeași tigaie și se prăjește până la auriu și crocant, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferla un alt set de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Presărați ardei iute și pepitas cu sare. Coolcompletely. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
8
Linia 1 castron mare și 1 castron miccu prosoape de hârtie. Lucrând în loturi,stivuiți frunzele de spanac în grămezi și tăiați-leîn cruce în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
9
Transferla castron mare pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Folosind discul de grătar pe procesor, grateradishes.
11
Se pune într-un set de filtru peste altulcastron; se scurge 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
12
Transferați în miccastron căptușit cu prosoape de hârtie. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Așezați spanacul, ridichile, ardeii iute,pepitas și brânza într-un castron foarte mare. Aruncă cudressing. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RidicheRidiche
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Revista