Spanac, salată de ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați spanacul, ridichea cu ardei iute crocanți și Pepitas. Această rețetă face 16 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ulei de canolan, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac-ridiche cu ardei iute crocanți și Pepitas, Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă, și Salată verde și ridiche cu șalotă crocantă.
Instrucțiuni
1
Împingeți atât oțeturile, cât și muștarul în micicastron. Treceți treptat în ulei de măsline. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși la frigider. Aduceți la temperatura camereiînainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime;aruncasemințe. Folosind foarfece, tăiați chiles transversalîn benzi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Se toarnă suficient ulei de canola în tigaie mare pentru a atinge adâncimea de aproximativ 1/8 inch; se încălzește la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Addchiles și se prăjește până începe să crisp,aproximativ 45 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
5
Addpepitas la aceeași tigaie și se prăjește până la auriu și crocant, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferla un alt set de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Presărați ardei iute și pepitas cu sare. Coolcompletely. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Ardei Iute
Sare
8
Linia 1 castron mare și 1 castron miccu prosoape de hârtie. Lucrând în loturi,stivuiți frunzele de spanac în grămezi și tăiați-leîn cruce în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
9
Transferla castron mare pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Folosind discul de grătar pe procesor, grateradishes.
11
Se pune într-un set de filtru peste altulcastron; se scurge 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
12
Transferați în miccastron căptușit cu prosoape de hârtie. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
13
Așezați spanacul, ridichile, ardeii iute,pepitas și brânza într-un castron foarte mare. Aruncă cudressing. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ridiche
Semințe De Dovleac
Spanac
Brânză
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.