Spanac De Usturoi-Var

Spanac De Usturoi-Var
Spanacul de usturoi-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, spanac, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și rozmarin-toasturi de usturoi, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Salată De Spanac Cu Lămâie Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând constant până se ofilesc, aproximativ 4 minute. Se amestecă coaja de var, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista