Spanac cremos la cuptor
Spanacul cremos la cuptor este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 232 de calorii. Pentru 1,05 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, cremă de brânză, pesmet asezonat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Rețete similare sunt Dip cremoasă de spanac la cuptor, Paste cremoase de anghinare cu spanac la cuptor și Paste cremoase de anghinare la cuptor.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine. Se amestecă crema de brânză, 2 linguri de unt și sare.
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet.
Se presara peste amestecul de spanac.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.