Spanac Cremă Cu Citrice Kosho De La ' Maximum Flavor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul crem cu Citrus Kosho de la 'Maximum Flavor. O porție conține 312 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei esențial de lămâie, CR ampermormme fra ampermormche, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă, Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă, și Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru kosho: Zest limes, grapefruit, portocale și lămâi într-un castron mic. Feliați subțire ardeii iute.
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale lămâii pentru a expune inimile fragede. Tăiați inima de lemongrass.
Puneți coaja de citrice, ardeii iute, lămâia și sarea într-un mortar. Folosiți pistilul pentru a pulveriza ingredientele într-o pastă uniformă.
Suc și strecurați 1 lime și 1 lămâie și adăugați-le în mortar și amestecați pentru a combina.
Adăugați uleiurile de lămâie, lime și portocale dacă utilizați în mortar și amestecați pentru a combina.
Puneți citrus kosho într-un borcan mic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 zile pentru a lăsa aromele să se dezvolte. Citrus kosho poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună.
Puneți ceapa, usturoiul și citricele kosho într-un blender și pur și pur până se omogenizează.
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa pur și simplu, sare și gătiți, amestecând, timp de 4 până la 5 minute până când amestecul s-a îngroșat ușor și și-a pierdut aroma ascuțită și crudă.
Adăugați spanacul câte o mână, ofilind fiecare adăugare nouă înainte de a adăuga următoarea, condimentând amestecul foarte ușor cu sare după fiecare câteva adăugiri.
Se adaugă fra crincormme și se aduce amestecul la foc mic. Gustați pentru condimentare și serviți imediat.