Spanac, Anghinare și baie de bere

Spanacul, anghinarea și berea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, inimi de anghinare marinate, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Spanac, Anghinare și baie de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți spanacul, anghinarea și 1 cană de bere până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; scurgeți și aruncați lichidul.
Într-un castron mare cu microunde, brânză cremă cu microunde la 30 până la 60 de secunde până se înmoaie. Se amestecă spanacul și anghinarea.
Adăugați brânză de pizza, smântână, maioneză, praf de usturoi, fulgi de piper și 1/2 cană de bere rămasă; se amestecă până se omogenizează.
Cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 1 până la 2 minute sau până când este bine încălzit. Se condimentează cu sare și piper.