Spaghete cu sos de roșii de 5 minute
Spaghetele cu sos de roșii de 5 minute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 806 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, slănină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Paste cu sos de spaghete de 30 de minute și chiftele #MeatballMasters, și Sos De Roșii De 20 De Minute.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste roșii pentru a acoperi, se lasă 1 min, apoi se scurge și se alunecă de pe piei. Împărțiți și semănați roșiile, apoi tocați carnea.
Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă sărată, adăugați spaghetele și dați-i un amestec. Se fierbe pentru momentul dat pe ambalaj.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie, adăugați slănina și prăjiți până când începeți să crocanți.
Adăugați usturoiul, roșiile, restul de ulei și piper și sare, dacă folosiți.
Se încălzește timp de 1-2 minute până se fierbe.
Scurgeți spaghetele și adăugați-le în tigaie, aruncând sosul până se acoperă ușor. Împărțiți între două farfurii calde de supă, sfărâmați peste brânză și împrăștiați peste ierburi.
Serviți cu pâine crustă și un pahar de vin roșu.