Sos Tartar
Sosul Tartar necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 75 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ulei vegetal, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca un sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Sos Tartar, și Sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În procesorul de alimente combinați gălbenușurile de ou și oțetul de malț. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul, picătură cu picătură, până când amestecul începe să pară omogen și gros și matasos. Când amestecul pare că s-a reunit și începe să se îngroașe, uleiul poate fi adăugat puțin mai repede până când se adaugă tot uleiul.
Adăugați ingredientele rămase și gustul pentru condimente. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Transferați într-un recipient cu capac și refrigerați până când este gata de utilizare.
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.