Sos Tartar

Sos Tartar
Sosul Tartar necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 75 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ulei vegetal, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca un sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Sos Tartar, și Sos Tartar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În procesorul de alimente combinați gălbenușurile de ou și oțetul de malț. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul, picătură cu picătură, până când amestecul începe să pară omogen și gros și matasos. Când amestecul pare că s-a reunit și începe să se îngroașe, uleiul poate fi adăugat puțin mai repede până când se adaugă tot uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ingredientele rămase și gustul pentru condimente. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-un recipient cu capac și refrigerați până când este gata de utilizare.
4
Dips departe!
5
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
6
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 litru) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară presupunere a botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista