Sos: Sos Romesco

Sos: Sos Romesco
Sos: sosul Romesco ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 152 calorii. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, roșii, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sauced: Sos Char Siu, Sos: Sos Worcestershire, și Sos Mojo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați migdalele, usturoiul, pâinea și roșiile pe foaia de copt și dați-le la cuptor. Prăjiți migdalele până când sunt parfumate și pâinea este crustă și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Îndepărtați migdalele și pâinea și continuați să prăjiți usturoiul până se înmoaie și roșiile până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească ușor și îndepărtați pielea de roșii și curățați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce alte ingrediente se prăjesc în cuptor, prăjiți ardeii peste o flacără deschisă pe o sobă cu gaz sau grătar până când pielea este înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se pune într-un castron și se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Îndepărtați pielea carbonizată, semințele și miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Așezați pâine, roșii, migdale, ardei, ulei de măsline, oțet, boia, sare și piper în vasul unui robot de bucătărie. Pur și simplu până la neted. Gustați și condimentați cu sare suplimentară și piper cayenne, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se pune într-un recipient etanș și se pune la frigider până se răcește. A se păstra la frigider până la 5 zile.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista