Sos: Sos Romesco
Sos: sosul Romesco ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 152 calorii. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, roșii, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sauced: Sos Char Siu, Sos: Sos Worcestershire, și Sos Mojo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Așezați migdalele, usturoiul, pâinea și roșiile pe foaia de copt și dați-le la cuptor. Prăjiți migdalele până când sunt parfumate și pâinea este crustă și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați migdalele și pâinea și continuați să prăjiți usturoiul până se înmoaie și roșiile până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească ușor și îndepărtați pielea de roșii și curățați usturoiul.
În timp ce alte ingrediente se prăjesc în cuptor, prăjiți ardeii peste o flacără deschisă pe o sobă cu gaz sau grătar până când pielea este înnegrită.
Se pune într-un castron și se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați pielea carbonizată, semințele și miezurile.
Așezați pâine, roșii, migdale, ardei, ulei de măsline, oțet, boia, sare și piper în vasul unui robot de bucătărie. Pur și simplu până la neted. Gustați și condimentați cu sare suplimentară și piper cayenne, după cum este necesar.
Se pune într-un recipient etanș și se pune la frigider până se răcește. A se păstra la frigider până la 5 zile.