Sosul pentru paste cu roșii și dovlecel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 224 de calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți dovlecei, oregano, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt sos de paste proaspete cu roșii și dovlecei, paste de pui cu dovlecei în sos de parmezan de roșii și paste rapide de dovlecei cu sos de cremă de roșii.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în unt și ulei până se înmoaie. Se amestecă roșiile, dovlecelul, usturoiul, oregano, sare și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 50-60 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional