Sos Merlot de cireș închis peste iaurt

Sos Merlot de cireș închis peste iaurt
Sosul Merlot de cireș închis peste iaurt este un fără gluten și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați merlot, cireșe, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mușchi piperat cu sos de cireșe-Merlot și Gorgonzola, Cherry + Ciocolata Neagra Chip Congelate Iaurt, și Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, Merlotul, zahărul brun, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță; aduceți la fierbere. Zdrobiți ușor aproximativ jumătate din cireșe cu un masher de cartofi. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
MerlotMerlot
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să stea 5 minute. Spoon sos de cireșe cald peste iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista