Sosul Fudge de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 120 de calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Un amestec de unt, zahăr, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Plăcintă cu fudge cu sos de caramel sărat , sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și 5 minute Rocky Road Fudge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea, amestecați zahărul, cacao și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adauga smantana si laptele; amestecati bine. La foc mediu, aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Se ia de pe foc; se răcește timp de 15 minute.
4
Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și păstrați la frigider. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)