Sos de spaghete cu carne
Sosul de spaghete cu carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 1090 calorii, 63G de proteine, și 52G de grăsime. Dacă aveți brânză romano, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Spaghete Cu sos de carne, Sos De Spaghete Cu Trei Carne, și Spaghete și sos de carne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați cârnați italieni, bucăți de vită, legături de cârnați, ceapă și usturoi: gătiți și amestecați până când carnea este gata bine. Se amestecă pasta de roșii, roșiile zdrobite, frunzele de dafin și scorțișoara. Condimentează cu sare și piper după gust. Sosul se fierbe la foc mic timp de 1 oră.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, pâinea, brânza Romano, sarea și piperul și un vârf de fulgi de pătrunjel. Forma în minge de golf Dimensiune chiftele.
Se toarnă ulei vegetal într-o tigaie mare.
Adăugați chiftele și gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor.
Puneți chiftelele în sos de spaghete și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Gatiti pastele in apa clocotita, sarata pana la al dente.
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare. Se amestecă 1 cană de sos în tăiței pentru a preveni lipirea.
Serviți sosul cu chiftele peste paste.