Sos de Paste cu roșii și busuioc
Sosul de paste de tomate și busuioc ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 183 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de fulgi de piper, ceapă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Încercați Paste dintr-o oală cu sos de roșii-busuioc, Sos De Paste De Busuioc De Roșii De Casă, și Paste cu sos proaspăt de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți ceapa și usturoiul în uleiul încins până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați roșiile, fulgii de ardei roșu, oțetul și zahărul în amestecul de ceapă și usturoi; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când aromele se amestecă după bunul plac, 45 până la 60 de minute. Se amestecă busuiocul în sos; condimentează cu sare și piper.