Sos de mere de casă
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo în cutia ta de rețete, sos de mere de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 5 porții și costă 2,91 USD per porție. Această garnitură are 561 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. 961 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, coajă de lămâie, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ prăjitură cu sos de mere , brioșe cu prăjitură cu morcovi și sos de mere și terci de quinoa cu sos de mere, Skyr și muesli prăjit cu miere .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Puneți coaja și sucul de portocale și lămâie într-un bol mare. Curățați merele de coajă, tăiați-le în sferturi și scoateți-le miezul (păstrând coaja a 2 mere roșii) și amestecați-le în suc.
Turnați merele, coaja de mere păstrată și sucul într-o oală olandeză nereactivă sau într-o oală de fier emailat.
Adăugați zahărul brun, untul, scorțișoara și ienibaharul și acoperiți oala.
Coaceți timp de 1 oră și jumătate sau până când toate merele sunt moi.
Scoateți și aruncați coaja de mere roșii.
Amestecați cu un tel până la omogenizare și serviți cald sau la temperatura camerei.