Sos de mere de casă

Sos de mere de casă
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo în cutia ta de rețete, sos de mere de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 5 porții și costă 2,91 USD per porție. Această garnitură are 561 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. 961 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, coajă de lămâie, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ prăjitură cu sos de mere , brioșe cu prăjitură cu morcovi și sos de mere și terci de quinoa cu sos de mere, Skyr și muesli prăjit cu miere .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Creveți Sotați, Decojiți450 G Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți coaja și sucul de portocale și lămâie într-un bol mare. Curățați merele de coajă, tăiați-le în sferturi și scoateți-le miezul (păstrând coaja a 2 mere roșii) și amestecați-le în suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr RoșuMăr Roșu
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
4
Turnați merele, coaja de mere păstrată și sucul într-o oală olandeză nereactivă sau într-o oală de fier emailat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați zahărul brun, untul, scorțișoara și ienibaharul și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapă Roșie Tocată, Pentru ServireCeapă Roșie Tocată, Pentru Servire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Coaceți timp de 1 oră și jumătate sau până când toate merele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Creveți Sotați, Decojiți450 G Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți și aruncați coaja de mere roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr RoșuMăr Roșu
8
Amestecați cu un tel până la omogenizare și serviți cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista