Sos De Brânză Gorgonzola

Sos De Brânză Gorgonzola
Sosul de brânză Gorgonzola ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză gorgonzola, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Paste cu ciuperci și sos de brânză Gorgonzola, Chipsuri de cartofi la cuptor cu sos de brânză Gorgonzola, și Fripturi de mușchi cu sos de merișor și Brânză Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă făina, apoi laptele. Când amestecul începe să se îngroașe, amestecați brânza. Gatiti pana se topeste branza si sosul ajunge la consistenta dorita. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista