Sos De Brânză Gorgonzola
Sosul de brânză Gorgonzola ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză gorgonzola, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Paste cu ciuperci și sos de brânză Gorgonzola, Chipsuri de cartofi la cuptor cu sos de brânză Gorgonzola, și Fripturi de mușchi cu sos de merișor și Brânză Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă făina, apoi laptele. Când amestecul începe să se îngroașe, amestecați brânza. Gatiti pana se topeste branza si sosul ajunge la consistenta dorita. Condimentează cu sare și piper.