Sos De Ardei Iute - Un Discontinue Trinidadian

Sos De Ardei Iute - Un Discontinue Trinidadian
Sos de ardei iute - o capsa Trinidadiană ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,65 USD pe porție. O porție conține 284 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de suc de var, oțet distilat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Sos Fierbinte De Fudge, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Sos fierbinte fermentat cu usturoi și Achiote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Purtați mănuși de unică folosință și aveți grijă să nu vă intre în ochi sau pe piele, tocați aproximativ ardeii habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2
Așezați ardeii habanero, mango, ceapa, ceapa verde și usturoiul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă oțetul, sucul de lămâie și uleiul vegetal, se acoperă blenderul și se pulsează până când amestecul este tocat foarte fin. Opriți blenderul și adăugați pudră uscată de muștar, sare, pudră de curry și coajă de var. Amestecați din nou până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă în borcane curate și se păstrează la frigider.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista