Sorta Salisbury Friptură
Sorta Salisbury Steak este un fel principal fără lactate . O porție conține 397 de calorii , 27 g de proteine și 23 g de grăsimi . Pentru 2,92 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 59 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați sos worcestershire, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt friptura franțuzească de ceapă Salisbury , friptura de entrecote cu sparanghel și friptura de flanc cu sos de ciuperci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Încinge uleiul într-un cuptor olandez sau într-o tigaie adâncă de călcat. Dragă fripturile în o parte din făină, rezervând restul făinii. Rumeniți fripturile în ulei câteva câte o dată și scoateți-le pe o farfurie. Când toate fripturile sunt rumenite, puneți un strat de ceapă feliată în cuptorul olandez și alternați straturi de friptură și ceapă.
Se toarnă supa de vită și sosul Worcestershire.
Acoperiți și coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit.
Scoateți fripturile și ceapa din tigaie și adăugați 2 linguri de făină rămasă. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe, amestecând până se îngroașă.
Serviți fripturile și ceapa cu sos cu piure de cartofi sau tăiței.