Somonul unchiului Bill marinat în sirop de arțar și sos de soia
Somonul unchiului Bill marinat în sirop de arțar și sos de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $6.76 pe portie. O porție conține 829 calorii, 38g de proteine, și 48G de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, buruieni de mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sfecla și fasolea unchiului Bill într-un sos de smântână, Unchiul Bill ahi ahi ton, și Cookie-urile de ovăz ale unchiului Bill pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.