Somon Sălbatic Marinat

Somon Sălbatic Marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic marinat. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei de măsline, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Somon Sălbatic Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați fileurile cu sare și piper, pudră de ceapă și fulgi de ardei roșu. Puneți deoparte într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, oțet balsamic, zahăr, ceapă verde și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă marinada peste somon; acoperiți și refrigerați peste noapte sau cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aranjați somonul pe o foaie de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
6
Se introduce într-un cuptor preîncălzit și se coace 5 minute. Creșteți căldura la 500 de grade F (260 de grade C), întoarceți fileurile și fierbeți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista