Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure
Somonul Planked cu sos Pinot Noir-Berry este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 681 calorii, 37g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, unt, pinot noir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Incrustat Cu Susan Cu Reducere Pinot Noir, Sos De Afine Cu Pinot Noir, și Sos picant de afine cu Pinot Noir pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.