Somon la grătar cu glazură de caise-muștar

Somon la grătar cu glazură de caise-muștar
Somonul la grătar cu glazură de caise-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,94 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, și Somon la grătar cu glazură de muștar Dilled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pentru a pregăti peștele, presărați fileurile uniform cu usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PeștePește
SareSare
3
Pentru a pregăti glazura, combinați nectarul și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță piper) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; pus deoparte.
5
Așezați fileurile, cu pielea în sus, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute; întoarceți cu grijă și grătiți 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați fiecare file cu 1 lingură glazură; grătar 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista