Somon Kefta Kebabs
Somon Kefta Kebabs este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 212 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți frigarui de bambus, carne de coadă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Keftan Și Kebab De Dovlecei, Kebaburi De Somon Condimentate, și Kebab De Somon Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mic.
Tăiați carnea de somon folosind un cuțit sau un robot de bucătărie, având grijă să nu pulverizați carnea.
Se amestecă carnea de somon cu cilantro, ghimbir, lămâie, usturoi și sare. Formați mici chiftele direct pe frigarui folosind mâinile. Asigurați-vă că prăjiturile sunt fixate ferm de frigarui înainte de a le pune pe grătar.
Ungeți grătarul cu ulei de măsline. Grătați frigarui până când somonul este doar gătit, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți kebab - urile de pe grătar și serviți imediat cu iaurt simplu sau iaurt preferat.