Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită
Somonul glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 346 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână muștar din cereale integrale, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Lămâie Și Arțar, și Suc de fructe Delicata prăjită cu glazură de arțar și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F, cu rafturile în treimile superioare și inferioare. Pe o foaie de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles și ceapa cu ulei, linguriță sare și linguriță piper. Prăjiți pe raftul de jos, aruncând o dată, până devine auriu și fraged, 15 până la 20 de minute.Între timp, într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul și lingurița fiecare sare și piper. După ce legumele au fiert timp de 12 minute, așezați somonul pe o a doua foaie de copt cu margini și periați-l cu amestecul de arțar. Prăjiți pe raftul superior până când este opac, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Serviți somonul cu legumele și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.