Somon De Nucă De Cocos-Curry
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 64 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, lapte de cocos lite, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Curry Cu Nucă De Cocos, Somon de cocos-Curry și orez Basmati, și Găluște de somon cu sos Curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Amestecați primele 4 ingrediente și 1 linguriță. pudră de curry în blender până se omogenizează.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Se amestecă sucul de lămâie și pudra de curry rămasă; periați pe pește.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ardei grași, roșii și ceapă; gatiti 5 min., amestecând frecvent. Se amestecă amestecul de nucă de cocos; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Se amestecă coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.