Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de lămâie-ciuperci. O porție conține 304 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu sos de ciuperci, Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, și Somon La Cuptor Cu Sos De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile și untul într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 3-4 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Adăugați sucul de lămâie și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente
3
Puneți somonul într-un 8-in. vas pătrat sigur pentru cuptorul cu microunde; se acoperă cu amestec de ciuperci. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 4-6 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.