Somon în sos de mătase cremoasă
Somonul în sos de mătase cremoasă este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 668 calorii, 25g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de unt, usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon cu sos cremos de mărar, Somon Cu Sos Cremos De Avocado, și Somon Cu Sos Cremos De Lime.
Instrucțiuni
Rupeți o bucată de hârtie pergament de 2 picioare și așezați felii de lămâie în mijloc, pe lungime.
Puneți rozmarin proaspăt și cimbru deasupra feliilor de lămâie.
Așezați fileuri de somon deasupra ierburilor. Împărțiți 1 lingură de unt între fiecare filet. Îndoiți și sigilați hârtia pergament având grijă ca feliile de lămâie și ierburile să rămână pe fund. Înfășurați o altă bucată de hârtie pergament strâns în jurul peștelui.
Puneți pachetul de pește într-un cazan dublu timp de 25 până la 30 de minute. În timp ce peștele gătește, faceți sosul.
Într-o cratiță, combinați restul de 1/4 cană de unt, ulei de măsline, usturoi și ceapă; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 15 minute, până când ceapa este transparentă. Nu peste maro.
Se toarnă smântână grea și se gătește până începe să se îngroașe.
Se toarnă amestecul de unt fierbinte într-un blender.
Adăugați mentă proaspătă și amestecați la înălțime timp de 10 până la 15 secunde.
Se toarnă înapoi în cratiță pentru a se încălzi și îngroșa timp de 2 până la 3 minute, amestecând constant. Nu lăsați-o să stea prea mult, altfel va începe să se descompună.
Când peștele este gata, scoateți din hârtie pergament și ritmul pe o farfurie caldă. Sos de lingură peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.